UF-företagare Kevin
fick bästa skoldagen 


Hodan Ibrahim 2022-06-03

Kevin Pereras URBN7 UF fick juryns erkännande och 5000 kronor i vinstpengar av Diana Jacobs och Lisa Päämaa från PwC.
Kevin Pereras URBN7 UF fick juryns erkännande och 5000 kronor i vinstpengar av Diana Jacobs och Lisa Päämaa från PwC.

När är en vanlig skoldag som allra bäst? Kan det vara när man, som Kevin Perera, helt plötsligt och oväntat vinner 5000 kronor för Bästa Redovisning i klassen, möjligen?! För precis så blev det när den globala revisionsjätten PwC höll avslutande seminarium på sitt mångfaldsprojekt Include alldeles lagom till sommarlovet. Revisorerna Diana Jacobs och Lisa Päämaa, som följt företagandet i ekonomitvåan under året, landade i att just Kevins URBN7 UF stuckit ut mest.

Kevin har under UF-året skapat ett eget varumärke för streatwear.
-- Han har vägletts av en tydlig ideologi om den vackra individualismen i en mångfald och han har arbetat med en genomtänkt plan för hållbarhet, vilken imponerar, menade Lisa Päämaa.
På plattformar som Youtube, Tiktok och Instagram har Kevin byggt upp sina kundrelationer och sammantaget nått ut till kunder som blivit nöjda med vad de sett och köpt plagg ur kollektionen.
-- URBN7 UF har uppnått lönsamhet redan första året och därmed lagt grunden för ett fortsatt företagsbygge, konstaterar Kevin stolt själv och skrattar hela vägen till banken.
Diana och Lisa i juryn medgav att beslutet inte var okomplicerat eftersom många företag i klassen hållit mycket hög klass, både i verksamheten under året, i årsredovisningen och vid den avslutande redovisningen inför domarbordet. 
-- Men en jury skall fatta ett beslut och vi är mycket nöjda med vad vi såg, avslutar Diana Jacobs.