Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Nu startar ELEVKÅREN sin nya tävling!

Toppa närvarostatistiken
och vinn 10 lax till klassen!


Yusuf Abdi 2022-11-14

- Nu jäklar skall det löna sig att ha bästa närvaron, säger trion Yaran, Glory och Fatimah i elevkårsstyrelsen. Här tillsammans med Dania Karem.
- Nu jäklar skall det löna sig att ha bästa närvaron, säger trion Yaran, Glory och Fatimah i elevkårsstyrelsen. Här tillsammans med Dania Karem.

-- Det är viktigt att vara i skolan och gå på lektionerna. Det är så man lär sig och så man får betyg med sig ut i livet, säger Elevkårens styrelseordförande Aysel Shiraliyeva och trycker på stoppuret för den nya tävlingen Närvarokampen!
--Vi startar mätningen måndag 14 november och avslutar fredag 7 december. Den klass som har högst närvaro enligt skolans statistik vinner 10 lax till klasskassan lagom till jullovet, annonserar Aysel.

Efter några tuffa dagar på Gymnasiemässan har kårstyrelsens ledamöter bestämt sig - det är verkligen dags att vi hjälps åt med att höja närvaron på vår skola. 
-- Det är den enskilt viktigaste åtgärden som kan göras för att höja resultaten totalt sett. Om alla våra medlemmar och skolkamrater kommer till lektionerna så kommer också de genomsnittliga betygen att öka och det har ALLA glädje av, tillägger kårkassören Hodan Ibrahim och berättar kort om tävlingsreglerna:
-- Tävlingen startar alltså vecka 46 och pågår i tre veckor. För att få delta måste alla i klassen också redan på fredag den 18 november (!) vara registrerade som medlemmar i elevkåren, vilket ännu så länge är helt gratis. Det kan man göra genom att klicka QR-koden på någon av alla affischer som finns på skolan och har skickats ut till alla mentorer, berättar Hodan och tillägger;
-- Alla i klassen måste också vara registrerade som våra följare på Instagram @angereds_elevkar 
Både Aysel och Hodan tycker, liksom de övriga i kårstyrelsen, att det är viktigt att också eleverna engagerar sig i att försöka motivera alla kamrater att komma till skolan.
-- Alla vinner ju på att det är fullt på lektionerna, så att lärarna slipper att ta om olika saker bara för att folk har saknats. Dessutom lär vi oss av varandra och får roligare och klokare diskusioner på lektionerna, anser Glory Abika.
-- Det är ju också så att skolan stöttar kårens verksamhet och då tänker vi att den här tävlingen kan vara ännu ett sätt att vi också bidrar till att inspirera till högre närvarotal. Det tjänar verkligen alla på, säger Fatimah Jalil och får medhåll av Yaran Faraj.
Annonsen till tävlingen innehåller två viktiga QR-koder som båda behöver klickas och reageras på för att hela klassen skall få delta i tävlingen. Sedan ligger 10000 kronor och väntar på vinnarna - snacka om klasskamp. Du kan läsa mer i artikeln ovanför.Tipsa en vän Skriv utMatsedel

FOTOKURS 2023

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Signe, Elias, Nellie, Clara, Olle, Lova, Engla, Sabina Sakic, Torbjörn, Alexander