Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Aysel och Masuma tog sin in i Ungdomsfullmäktige och är laddade för uppgiften.
Aysel och Masuma tog sin in i Ungdomsfullmäktige och är laddade för uppgiften.

Båda blev invalda i
Ungdomsfullmäktige

Två ekonomielever från Angeredsgymnasiet, båda med rötter i Azerbadjan,tar nu plats i Ungdomsfullmäktige efter att valresultatet är klart för den här gången. Aysel Shiraliyeva och Masuma Rustamli börjar sitt nya liv som ungdomspolitiker vid nyår och är inställda på att möta ett väldigt spännande 2021.

Läs mer


Aysel och Masuma på väg
mot Ungdomsfullmäktige

På senare år har det ALLTID suttit representanter från Angeredsgymnasiet med bland de 81 ledamöterna i Ungdomsfullmäktige och så tycker klasskamraterna Masuma Rustamli och Aysel Shiraliyeva i EK20 att det skall fortsätta.
Masuma ställer upp i valet för att bland annat slåss för skoluniformer och mot nationella prov.  Aysel vill...

Läs mer
Sofia Bergman RG4

Elevkåren

Vad är nytt för i år?


Jag heter Sofia Bergman och går i RG4. Jag har varit med i elevkåren i ca. ett och ett halvt år. Jag fick reda på av en före detta elev på skolan att elevkåren fanns, och då sa jag att jag ville vara med, framförallt för att jag ville skaffa lite nya kompisar.

I elevkåren hittar vi på aktiviteter för att eleverna på...

Läs mer
Här är några av tjejerna som numera leder elevkåren på skolan. Fr v Kenana Alghaeb, Hadil Mohammed, Heba Abbas och Hafsa Mohamed.

Nu tar tjejerna över 
i elevkårens styrelse

Efter ett år med en kille som ordförande i elevkårens styrelse laddar den nu om för ett läsår med tjejerna på topp i laguppställningen. Ny ordförande är nämligen Hadil Mohammed i NA18 med klasskamraten Heba Abbas som vice ordförande och Hafsa Mohamed i EK18 som kassör. Detta står klart efter årsmötet som detta...

Läs mer

Ayshin tar plats i ungdomsfullmäktige 

Ayshin Imanpour vill arbeta för bättre villkor för barn och unga inom flera viktiga områden om hon kommer in i Ungdomsfullmäktige.

Ayshin Imanpour heter Angeredsgymnasiets enda kandidat i årets val till Ungdomsfullmäktige. Hon tror verkligen att politik kan förändra och vill själv se ökade satsningar på både idrott, fritidsgårdar, miljön och utsatta barn.

--Det är många barn och unga som inte får tillräcklig hjälp från samhället idag,...

Läs mer
Ny kårstyrelse på plats med Farhan, Shayan, Saciid, Emilia, Hafsa, Amaron, Abdullahi, Aaisha, Hanan och Halil på bänken med Sofia framför och Abdifatah i bakgrunden. Samsam saknas på bilden.

Elevkårsstyrelsen
gör rivstart inför hösten

I läsårets elfte timma valdes så en nästan helt nya styrelse för Angereds Elevkår av ett välfyllt årsmöte. Fyra "gamla" trotjänare från förra styrelsen sitter kvar och nio nya ivriga ledamöter träder in precis lagom till skolval, studentfirande och sommarlov.
-- Men lugn bara, vi kommer att vara hur laddade som helst nä...

Läs mer
Nu är elevkårsstyrelsens utskott School Joy redo att öppna dörrarna till KårCafét - massor av nyttigheter för att höja blodsockernivån på skolan.

Mackan `Fire Queen´ skall fixa bättre frukostvanor på skolan

Med produktnamn som mackan Fire Queen och våfflan Boujee Waffle skall Angereds Elevkår nu ta upp kampen mot osunda frukostvanor.
- Vi kommer att servera våra rätter med kärlek - för vi gör precis allt för hand. Så förklarar Cecilia Tran i elevkårsstyrelsen den nya satsningen på elevcafé i mittkorridoren från och med...

Läs mer
Matsedel

Lerums BK

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Elias, Clara, Anton, Sabina Sakic, Torbjörn, Gustav