Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Rutinerade Mustafa Khodadai och premiärledamoten Ilwad Farah laddar inför det nya året i Ungdomsfullmäktige, där Mustafa redan varit med i tre år.
Rutinerade Mustafa Khodadai och premiärledamoten Ilwad Farah laddar inför det nya året i Ungdomsfullmäktige, där Mustafa redan varit med i tre år.

Både Ilwad och Mustafa blev
invalda i Ungdomsfullmäktige

Grattis Angeredsgymnasiet! Också nästa år har vi två av de 81 ordinarie platserna i Ungdomsfullmäktige. Både Ilwad Farah och Mustafa Khodadai blev invalda när nu valresultatet är klart. Mustafa dessutom för fjärde gången, eftersom han varit med sedan i åttan.
-- På de nationella programmen röstade fler än 40 procent...

Läs mer
Visst skall Guld-Gemet \

Angereds Elevkår nominerad 
till "Guld-Gemet" på kongressen

Sveriges Elevkårer har för vana att dela ut priset "Guld-Gemet" i samband med sina årliga medlemskongresser. Den här gången är vår egen elevkår nominerad till ett glittrande Gem i klassen "Årets Insats" där vår skola tävlar med en gymnasieskola i Jönköping, en i Stockholm och en i Kiruna. 
-- Det skall bli...

Läs mer
Alexander Wijk, ordförande för elevkåren.

Läsårets elevkårstyrelse 
Har du koll på vilka dem är?

Angeredsgymansiets elevkår är en förening som jobbar för elevernas bästa på skolan. Elevkåren brukar anordna olika aktiviteter på skolan. För att kunna delta i aktiviteterna så måste man vara medlem i elevkåren.


Elevkåren är en grupp elever som jobbar för skolans elever. De ser till att eleverna har det bra i skolan...

Läs mer
<span>Aysel Shiraliyeva tillsammans med stipendiestiftelsens samordnare och sommarnotarie på advokaterna Hurtig & Partners, Elias Brocker t v, och advokat Abraham Zeito.</span>

AZ Stipendiet till Aysel i hård
konkurrens med förortssverige

Aysel Shiraliyeva, vår tidigare elevkårsordförande, har utsetts till årets mottagare av AZ Stipendiet inför sina kommande juriststudier vid Handelshögskolan i Göteborg. I en stark konkurrens med blivande juriststudenter från förorter i hela Sverige, var det Aysel som slutligen lyckades vinna juryns förtroende.

Läs mer


Av våra elever

Engagemang på Angeredsgymnasiet

Våra otroliga engagerade elever på Angeredsgymnasiet som vill göra skoldagarna roligare för sina kompisar. De anordnar olika aktiviteter.


Elevkåren ser till att rasterna blir roligare för eleverna i skolan. Vi är med och påverkar olika skoldemokratiska plattformar så att elevernas röster blir hörda. Vi ordnar också skolval, ibland...

Läs mer
Fatimah Jalil och Yaran Kader Faraj gjorde Angereds röst hörd på elevkårernas kongress i Norrköping.

Fatimah och Yaran röstade
för Angered på kongressen

-- Det var jättekul och vi lärde oss oerhört mycket om demokratiskt föreningsarbete, säger Fatimah Jalil och Yaran Kader Faraj som nyligen kom hem efter att ha försvarat Angereds färger på Sveriges Elevkårers kongress i Norrköping. Till vardags går de båda i trean på Naturvetenskapsprogrammet, sitter med i elevkå...

Läs mer
Mustafa Khodadai och Daria Volovyk välkomnar alla förslag från sina skolkamrater när arbetet i Ungdomsfullmäktige drar igång.

Mustafa och Daria valdes
in i Ungdomsfullmäktige

När rösterna räknats står det nu klart att två elever från Angeredsgymnasiet sitter med i Ungdomsfullmäktige under nästa år. Daria Volovyk från Sprintus B och Mustafa Khodadai i ettan på Försäljning och service hade båda tillräckligt med väljare för att ta var sina av de 81 fullmäktigeplatserna i...

Läs mer
- Nu jäklar skall det löna sig att ha bästa närvaron, säger trion Yaran, Glory och Fatimah i elevkårsstyrelsen. Här tillsammans med Dania Karem.

Nu startar ELEVKÅREN sin nya tävling!

Toppa närvarostatistiken
och vinn 10 lax till klassen!

-- Det är viktigt att vara i skolan och gå på lektionerna. Det är så man lär sig och så man får betyg med sig ut i livet, säger Elevkårens styrelseordförande Aysel Shiraliyeva och trycker på stoppuret för den nya tävlingen Närvarokampen!
--Vi startar mätningen måndag 14 november och avslutar fredag 7...

Läs mer


Här är fyrklövern som vill
sitta i Ungdomsfullmäktige

Här är skolans fyra starka kandidater till årets val till Ungdomsfullmäktige. Daria, Katryna, Danylo och Mustafa har alla siktet inställt på att få vara med och göra skillnad för barn och ungdomar i Göteborg. Tre av de nyss anlända från krigets Ukraina och en erfaren Hisingsbo som varit här hella livet. Alla kan de se mö...

Läs mer
Rösträkningen är klar - alla röster dubbelkollade och räknade flera gånger enligt konstens alla regler.

Rödgrön seger när eleverna bestämmer

Det rödgröna laget får fortsätta att regera landet om man får tro resultatet av skolvalet på Angeredsgymnasiet. Även om Miljöpartiet skulle åka ur riksdagen, precis som Liberalerna, eftersom de båda hamnar under riksdagsspärren om ungdomarna får bestämma. Moderaterna och Sverigedemokraterna fick lika många röster...

Läs mer
Aysel och Masuma tog sin in i Ungdomsfullmäktige och är laddade för uppgiften.

Båda blev invalda i
Ungdomsfullmäktige

Två ekonomielever från Angeredsgymnasiet, båda med rötter i Azerbadjan,tar nu plats i Ungdomsfullmäktige efter att valresultatet är klart för den här gången. Aysel Shiraliyeva och Masuma Rustamli börjar sitt nya liv som ungdomspolitiker vid nyår och är inställda på att möta ett väldigt spännande 2021.

Läs mer


Aysel och Masuma på väg
mot Ungdomsfullmäktige

På senare år har det ALLTID suttit representanter från Angeredsgymnasiet med bland de 81 ledamöterna i Ungdomsfullmäktige och så tycker klasskamraterna Masuma Rustamli och Aysel Shiraliyeva i EK20 att det skall fortsätta.
Masuma ställer upp i valet för att bland annat slåss för skoluniformer och mot nationella prov.  Aysel vill...

Läs mer
Sofia Bergman RG4

Elevkåren

Vad är nytt för i år?


Jag heter Sofia Bergman och går i RG4. Jag har varit med i elevkåren i ca. ett och ett halvt år. Jag fick reda på av en före detta elev på skolan att elevkåren fanns, och då sa jag att jag ville vara med, framförallt för att jag ville skaffa lite nya kompisar.

I elevkåren hittar vi på aktiviteter för att eleverna på...

Läs mer
Här är några av tjejerna som numera leder elevkåren på skolan. Fr v Kenana Alghaeb, Hadil Mohammed, Heba Abbas och Hafsa Mohamed.

Nu tar tjejerna över 
i elevkårens styrelse

Efter ett år med en kille som ordförande i elevkårens styrelse laddar den nu om för ett läsår med tjejerna på topp i laguppställningen. Ny ordförande är nämligen Hadil Mohammed i NA18 med klasskamraten Heba Abbas som vice ordförande och Hafsa Mohamed i EK18 som kassör. Detta står klart efter årsmötet som detta...

Läs mer

Ayshin tar plats i ungdomsfullmäktige 

Ayshin Imanpour heter Angeredsgymnasiets enda kandidat i årets val till Ungdomsfullmäktige. Hon tror verkligen att politik kan förändra och vill själv se ökade satsningar på både idrott, fritidsgårdar, miljön och utsatta barn.

--Det är många barn och unga som inte får tillräcklig hjälp från samhället idag,...

Läs mer
Ny kårstyrelse på plats med Farhan, Shayan, Saciid, Emilia, Hafsa, Amaron, Abdullahi, Aaisha, Hanan och Halil på bänken med Sofia framför och Abdifatah i bakgrunden. Samsam saknas på bilden.

Elevkårsstyrelsen
gör rivstart inför hösten

I läsårets elfte timma valdes så en nästan helt nya styrelse för Angereds Elevkår av ett välfyllt årsmöte. Fyra "gamla" trotjänare från förra styrelsen sitter kvar och nio nya ivriga ledamöter träder in precis lagom till skolval, studentfirande och sommarlov.
-- Men lugn bara, vi kommer att vara hur laddade som helst nä...

Läs mer
Nu är elevkårsstyrelsens utskott School Joy redo att öppna dörrarna till KårCafét - massor av nyttigheter för att höja blodsockernivån på skolan.

Mackan `Fire Queen´ skall fixa bättre frukostvanor på skolan

Med produktnamn som mackan Fire Queen och våfflan Boujee Waffle skall Angereds Elevkår nu ta upp kampen mot osunda frukostvanor.
- Vi kommer att servera våra rätter med kärlek - för vi gör precis allt för hand. Så förklarar Cecilia Tran i elevkårsstyrelsen den nya satsningen på elevcafé i mittkorridoren från och med...

Läs mer
Matsedel

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta