Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Matinfluencern bakom SweetFood visar hellre sin receptkatalog på nätet än sitt eget ansikte. Så kan man absolut jobba som influencer, säger Zeniab i ekonomitrean.     
Matinfluencern bakom SweetFood visar hellre sin receptkatalog på nätet än sitt eget ansikte. Så kan man absolut jobba som influencer, säger Zeniab i ekonomitrean.
 
 
 
 
 

Zeinab är matinfluencern som gör världen lite godare

--Jag vill inspirera alla ungdomar till att kunna ställa sig i köket och fixa mat till sig själva. God mat, men enkel att laga till. Det säger matinfluencern Zeinab Sadaq i ekonomitrean som själv lagat mat i hela sitt liv och vet vad hon pratar om. Med sin nya plattform SweetFood vill hon nå en bred publik på Youtube och Facebook för att både sprida...

Läs mer


Uttryck känslor genom kultur!


Creative Youth Angered är en förening som är till för ungdomar i Göteborg som är 13-19 år. Detta hålls av Kultur Skolan Göteborg för ungdomar av ungdomar och syftet med det är att introducera kultur till fler ungdomar. 

— Vi är en plats för ungdomar som vill engagera sig i kultur. Jag vill att andra i min ålder ska...

Läs mer

Jibril fick årets stipendium
för sin viktiga Coronakampanj

Jibril Hirsi årets stipendiat hos Öppet Hus efter att ha startat en elevkampanj på Angeredsgymnasiet för att informera om Coronaskydd på olika hemspråk.

Angeredswebben har redan skrivit om hur Jibril Hirsi, som tog studenten från Ekonomiprogrammet i somras, redan under våren startade en kampanj där elever informerade brett om Coronaskydd på sina hemspråk. Nu har han fått mentorsföreningen Öppet Hus fina stipendium för det fina initiativet i en tid när alla goda insatser verkligen behövs.

Läs mer
Hafsa Mohamed, Ayaan Mahamud, Jamila Musse, Naciimo Hasan och Nedzmija Rifati från Hela Blomman tillsammans kring ett allvarligt tema.

FNs Internationella dag för att stoppa könsstympningen

Angered erbjuder unik hjälp
för könsstympade flickor

Torsdagen den 6 februari uppmärksammades den ohälsosamma traditionen med kvinnlig könsstympning på Blå Stället. På plats var bland annat föreningen Hela Blomman som informerar om ämnet och stödjer flickor som drabbats eller riskerar att drabbas.
-- På Angereds Närsjukhus finns den bästa hjälpen i landet att få för...

Läs mer
Abdi Ilmi, Jibril Hirsi, Martin Schibbye och Abdifatah Aydid hade mycket att prata om.

Bokmässan håller stilen
Alla var nog där i år med

Vilken annan plats i Göteborg kan erbjuda möten med både prinsessor, ministrar, välkända författare, idrottsmän, musiker och skådespelare under samma tak? Bok- och biblioteksmässan höll stilen i år också och ekonomieleverna i EK3 sprang runt i vimlet för att samla kändispoäng, erfarenheter och kunskap om...

Läs mer
Angeredswebben & Angeredsgymnasiet flankerar José H. Romero, initiativtagare till Angereds Bokmässa.

Angeredswebben på bokmässa

Klockan 12.00 börjar Angereds Bokmässa 2019. En halvtimme innan har vi redan slagit upp vårt bord och med ett par kaffekoppar inväntar vi rusningen. Aktiviteten stegras.


Klockan närmar sig 15.00. Liv och rörelse. Besökarantalet pekar på ett mycket lyckat arrangemang. I varje hörn pågår det något. Vi har fått upp öronen...

Läs merDags för Angereds bokmässa i år igen. Förra mässan blev en sån succé enligt både besökare, medverkande och samarbetspartners. Den 21 September mellan kl 12-18 är ni välkomna att besöka Kulturhuset Blå Stället på Angereds torg och det är fri entré. Angeredswebben kommer att vara på plats för...

Läs mer

Logic - Young Sinatra IV
Boom-bap och lyrism


Logics nya album är konstnärligt, djupt och ger många old-school vibbar.


Logics nya album Young Sinatra IV (YSIV) är fylld med boom bap och riktigt bra lyrism, samt old-school hiphop vibbar. För er som undrar vad boom bap är, så är det en ljudhärmning av trumljuden framträdande i östra kusten på 90-talet. Det här albumet är...

Läs mer
Matsedel

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta