Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Elevkåren

Vad är nytt för i år?


Sofia Bergman 2020-09-09

Sofia Bergman RG4
Sofia Bergman RG4

Jag heter Sofia Bergman och går i RG4. Jag har varit med i elevkåren i ca. ett och ett halvt år. Jag fick reda på av en före detta elev på skolan att elevkåren fanns, och då sa jag att jag ville vara med, framförallt för att jag ville skaffa lite nya kompisar.

I elevkåren hittar vi på aktiviteter för att eleverna på skolan ska få en så bra skolgång som möjligt och att man kan påverka sin skolgång. Vi brukar ha lite lekar som man bara får vara med i om man skriver upp sitt namn, ålder, årskurs m.m. För några veckor sedan hade vi ett par lekar i gympasalen, och då skrev de nya ettorna upp sig på värvnings blanketterna.

Det som är nytt för i år är att vi har några nya medlemmar från år 1. Aktiviteterna kommer vi försöka lösa så att det blir så corona vänligt som möjligt, alltså att folk behöver sprita och tvätta händerna, men också att de behöver hålla avstånd. Mötena sker minst en gång i veckan på torsdagseftermiddagar. På mötena så brukar vi t.ex prata om saker som är aktuellt för just den tiden på terminen, till exempel studenten. Det är Salomo N. Sultani och Torbjörn Stensson som turas om att hålla i mötena och kanske ta vidare vissa frågor. När vi bestämmer något på mötena så brukar det ske demokratiskt, då är det det förslaget som får flest röster som vinner. Ibland har vi utbildningar i hur man lättast får sålt ett varumärke och vi brukar också till exempel få reda på vilka färger som är bäst att använda när man skapar ett speciellt varumärke.

 

Tipsa en vän Skriv utMatsedel

FOTOKURS 2023

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Signe, Elias, Nellie, Clara, Olle, Lova, Engla, Sabina Sakic, Torbjörn, Alexander