Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

Ayaanle fixar köket och 9500 andra varor


Emma Travljanin 2021-09-06

Nu är det Ayaanle från Handelsprogrammet som regerar på IKEAs köksavdelning i Bäckebol.
Bild:Björn Tegström
Nu är det Ayaanle från Handelsprogrammet som regerar på IKEAs köksavdelning i Bäckebol.

Nu kan du få hjälp av Ayaanle Kayd i gamla HA18 när du skall välja köksredskap, husgeråd och möbler till hemmet. I möbeljätten IKEAs alltjämt pågående expansion i världen är han en av de allra senaste som fått fast jobb på företaget här i Göteborg. Ekonomiläraren Björn Tegström mötte honom på varuhuset i Bäckebol och rapporterar om en både stolt och glad och alltigenom proffsig ung man i starten på karriären.

-- Han gav många prov på djup kunnighet i sortimentsfrågor och bemötte kunderna mycket lyhört och med stort servicefokus, glatt och trevligt på alla sätt, berättar Björn för Angeredswebben.
Att lära sig IKEAs världsomspännande sortiment på 9500 artiklar är förstås inget man gör under en kafferast, men med start bland köksredskapen har Ayaanle redan börjat utveckla sin expertis med bravur. Bara några månader efter studenten från Handelsprogrammet.
IKEA är ett av de cirka 40 företag som anslutit sig till skolans samarbete Angeredsutmaningen, där företag på olika sätt försöker stötta skolans ungdomar i ingången till arbetslivet. Mer om detta kan du läsa på www.angeredsutmaningen.se
-- De egenskaper Ayaanle Kayd visar upp på sin nya arbetsplats säger mig att han går en lång och framgångsrik yrkeskarriär till mötes, avslutar Björn Tegström.
Tipsa en vn Skriv utMatsedel

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta