Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

Webblektion
med kungen


Emma Travljanin 2021-06-05


Lektioner på Google Meet eller Zoom eller Teams eller något annat mötesprogram - ja det kan vi väl alla vid det här laget. Efter 15 månaders pandemi. Men webbmöte med Hans Majestät Kung Carl XVI Gustaf är förstås fortfarande en upplevelse som är få förunnad. Härom dagen genomfördes just ett sådant där Muna Idow, simskoleentreprenören, socionomstudenten och fjolårsstudenten, medverkade tillsammans med vår egen RG-samordnare Petra Elio och ett par av våra utmanare från Angeredsutmaningen.

Angeredswebben har redan rapporterat om att Muna i våras förärades konungens stipendium Kompassrosen, som varje år delas ut till tre unga ledare tillsammans med utbildningspengar och tillträde till Stiftelsen Ungt Ledarskaps årliga utbildningsseminarier kring Värdebaserat Ledarskap. Som de flesta andra stora event i år genomfördes årets seminarium digitalt, då Muna Idow fick berätta om sig själv, sin resa och sitt företag för kungen och alla inloggade besökare, däribland våra egna angeredsutmanare Linda Mickelson, personalchef på Stena Sveriga AB som är medsponsor i ledareventet, och Astri Lidman fråpn föreningen Öppet Hus. På bilden ser ni Muna i ett litet zoomfönster upp till höger bakom kungen. Som vilken Meet-lektion som helst;
--Det var jättehäftigt att få möte kungen på det här sättet, säger Muna. Och de som var med berättar att han log mycket brett när Muna berättade om sin simskola Mermaid och vägen som ledde dit.

Tipsa en vn Skriv utMatsedel

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta