Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Angeredsskolor jagar kontroller
och vinner ökad samhörighet


Rickard Strid 2021-09-20


Med start på onsdag 22 september kämpar grundskolorna i Angered i veckan om att hitta kontroller i skogen runt Lärjeån i ett arrangemang där Angeredsgymnasiet står värd.

- Vi genomför gemensamma friluftsdagar med grundskolorna i syfte att skapa bra relationer, utveckla kollegialt samarbete och skapa en känsla av samhörighet i vårt närområde. Grundtanken är att vi är starkast tillsammans, säger Catarina Jostéus som är en av gymnasiets orienteringsgeneraler under veckan.

Orienteringsveckan genomförs från onsdagen till och med måndag den 27 september. Varje dag har ett unikt upplägg beroende på den besökande skolans behov, vilket påverkar såväl tider som antal deltagare. Även utbudet av aktiviteter varierar något, förutom orientering erbjuds bland annat tipspromenader och aktiviteter i Angereds sporthall.

- Antalet barn som besöker oss är lite svårt att uppskatta. Men från Lövgärdesskolan besöker bara högstadieeleverna oss, medan Nytorpsskolan, Gårdstensskolan samt Römosseskolan låter elever från årskurs fyra till nio tävla om de åtråvärda priserna, avslutar Catarina Jostéus.


Tipsa en vän     Skriv utMatsedel

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Oskar , Elias, Clara, Wilma, Alice, Anton, Sabina Sakic, Torbjörn, Gustav