Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

Årets skyddsombud för Lärarförbundet


Rickard Strid 2020-10-22

Klas Dahlberg - Årets Skyddsombud för Lärarförbundet.
Bild:Okänd
Klas Dahlberg - Årets Skyddsombud för Lärarförbundet.

Den 22 oktober 2020 small det till med ytterligare en utmärkelse för en av Angeredsgymnasiets medarbetare. Klas Dahlberg, mest känd som idrottslärare för eleverna, kunde då stoltsera med titeln "Årets Skyddsombud".

När Angeredswebben får tag i Klas medger han att det känns bra att bli uppmärksammad för det arbetet som han framförallt har gjort de senaste 1.5 åren. Ett arbete där mycket sker i det tysta, och där man inte alltid ser, eller vet resultat eller utfall förrån kanske lång tid efteråt.

- Det är ofta flertalet olika aktörer och parametrar som inverkar och påverkar. Dessutom kan det ju både vara olika ståndpunkter, uppfattningar och ingångsvärden som ska diskuteras och samverkas.

Klas upplever att de fackliga representanter har haft ett bra samarbete ihop med skolledningen på Angeredsgymnasiet. Något som också utvecklats under det förra besvärliga och utmanande läsåret.

- Själva utmärkelsen som sådan innebar diplom, tal, blommor och lite annat. Men för mig var det överraskningen, uppskattningen och hedern över utmärkelsen som jag tar med mig, avslutar Klas.

Tipsa en vän     Skriv utMatsedel

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta