Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

En härlig dag med segling
 


Clara Eriksson & Elias Cederholm 2022-06-03

Bild:Rickard Strid

Bild:Rickard Strid

Bild:Rickard Strid

Bild:Rickard Strid

Bild:Rickard Strid

Bild:Rickard Strid

Bild:Rickard Strid

Bild:Rickard Strid

En gång per år får några klasser på Riksgymnasiet möjligheten att åka ut till Grötö och segla en hel dag. Två elever har fått förfrågan om hur de upplevde dagen på Grötö.


En heldag på Grötö innebär mycket planering. Det är mycket att förbereda innan man åker, så som kläder, matsäck, aktiviteter etc. För oss elever innebär det en mycket tidig start på morgonen. Först behöver vi ta oss till Lilla Varholmen, där vi tar en bilfärja över till Björkö och sedan en personfärja som tar oss ut till Grötö.

När vi anlände till Grötö så samlades vi och fick information och planering för dagen. Elevgruppen plus personal blev uppdelade i mindre grupper. Ena gruppen började med segling eller motorbåt, medans dem sista grupperna gjorde annan aktivitet, som t.ex kubb, frågesport eller boule.

Vi upplevde hela dagen som givande och rolig men det vi uppskattade mest var själva seglingen och att få åka motorbåt. Vi tycker det är roligt att få göra bryta schemat och umgås som en helklass. När dagen ledde till sitt slut valde några att ta sig ett dopp i havet. Efter det samlades vi och tog personfärjan tillbaka till Björkö. 

 

Tipsa en vän Skriv utMatsedel

FOTOKURS 2023

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Signe, Elias, Nellie, Clara, Olle, Lova, Engla, Sabina Sakic, Torbjörn, Alexander