Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

Gymnasiemässan 2018
- att rekrytera klasskamrater


Rickard Strid 2018-10-30

God stämning på Mässan.
Bild:Daniel Viklund & Catarina Jostéus
God stämning på Mässan.

Den 9 oktober startade Gymnasiemässan & Future Skills 2018 på Svenska Mässan. Det hela slutar den 11 oktober. Angeredsgymnasiet representeras av ett stort gäng personal och peppade elever.

Arbetet med Angeredsgymnasiets monter har nu fortgått under ett antal veckors gid. Det är bråda dagar idag fylls mässhallen av hugade högstadeielever som ska välja för framtiden. Angeredsgymnasiet har satsat på att framhålla sin identitet och de möjligheter som finns på skolan. Projekt som gör det möjligt för elever att vara med och träffa företag gennom Angeredsutmaningen, fortbildning för personal genom kollegialt lärande genom Angeredsmodellen och den allmänt goda stämningen på skolan.

I år har skolan satsat på mässmaterial som visar upp både elever och elevarbete. Heidi Marquardt har tagit fina elevporträtt och på sina bildlektioner låtit eleverna skapa bilder som sedan monterats som hexagoner i montern. Angeredsgymnasiet representerar på bästa sätt!

I år är Elevkåren med i stor utsträckning. Inputen i utformningen av monterna har varit värdefull och under mässan arrangerar man en tävling under #angeredsgymnasiet.

En bit bort huserar Riksgymnasiet i sin monter. För dagen representerade av både elever, skolpersonal och habilitering. Stämningen är på topp i mässhallen och eleverna gör sitt bästa för att fiska nya skolkamrater. Riksgymnasiet satsar hårt på sin marknadsföring och det börjar så sakteliga ge utdelning.

Angeredswebben önskar alla lycka till nere på Svenska mässan. Vi ser fram emot att träffa alla nya elever som ni fiskar upp.

Tipsa en vän     Skriv utMatsedel

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Emil, Sofia, James, Wilma, Alice, Hanna, Sabina Sakic, Torbjörn, Gustav