Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

Nya fina priser till
simläraren Muna


Hafsa Mohamed 2020-09-25


Årets Unga Entreprenör 2020 heter Muna Idow. En stor del av Angeredsgymnasiet känner henne numera som "sjöjungfrun", sedan hon startade UF-företaget Mermaid UF under förra läsåret. När 
Ung Företagsamhet i Göteborg i år genomförde sin Startup för alla elever som startar företag just nu så uppmärksammade JCE-gruppen Muna genom att dela ut det ärofyllda priset, som för bara fyra år sedan delades ut till New Buddy UF som var ett annat UF-företag på skolan.

JCE-gruppen är samlingsnamnet på det världomspännande investmentbolaget, med huvudkontor bakom Götaplatsen, som idag säljer för över tre miljarder om året och har tillgångar på mer än fyra miljarder. Företaget grundades 1971 av den före detta sjökaptenen från Stena Line J Christer Ericsson och leds idag av hans son Hampus Ericsson.
Muna får utmärkelsen "Årets Unga Entreprenör 2020" därför att hon har skapat ett företag som gör stor samhällsnytta och som redan under sitt första år kommit så långt att Muna nu kunnat ombilda UF-företaget till ett riktigt företag som nu fortsätter simskolan i Hammarkullebadet och andra bassänger i Göteborgsområdet.
Priset till Muna Idow delades ut av Louice Rosdahl som är investeringschef i JCE Group med motiveringen att Munas "Vilja och Vision att vara med och rädda liv är enastående!" Muna får dela priset med Tilda  Wissmar som startade UF-företaget Gottlery uf med sina kompisar. De tillverkar miljövänliga och samtidigt ätbara glasskedar.
Också Ung Företagsamhet ville uppmuntra Muna, som för fem år sedan kom till Sverige och för tre år sedan själv lärde sig simma, med det nyinstiftade priset "Årets Resa". Priset delades ut av Ung Företagsamhets ordförande i Göteborg Gitta Hertzman Perez i samband med Start Up 2020, som du kan se live på länken https://www.youtube.com/watch?v=mWXqwytlBhU&;feature=youtu.be&utm_source=L%C3%A4rare&utm_campaign=412ff2b740-EMAIL_CAMPAIGN_2019_09_02_08_14_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_3a43514244-412ff2b740-282155029 


Tipsa en vän     Skriv utMatsedel

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta