Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Skolans nya byggprojekt

Skolbiblioteket


Emil Appelqvist 2019-10-09


Jag har intervjuat läraren Torbjörn Wassenius som är även med i intraprenad rådet. Intrapenadrådets arbetsuppgifter är att jobba med skolans utveckling, tex verksamhetsplanen, investeringar och fortbildning. Han är med i projektet med att bygga ett skolbibliotek på Angeredsgymnasiet. 

Jag har frågat Torbjörn om skolbiblioteket och han säger att de bygger ett skolbibliotek för att eleverna behöver ett modernt och bra studiemiljö så de kan både få litteratur och samtidigt kan få hjälp från en lärare eller av en bibliotekarie. Det som kommer att finnas i detta bibliotek är en caféteria för att locka eleverna till biblioteket och studier samt att eleverna kan få ett bättre skolresultat, samt har tillgång till kunskapsportalen. Biblioteket kommer vara tillgänglig för alla oavsett funktionsvariation, t.ex vissa bord i biblioteket är höj och sänkbara. Det kommer även finnas en hörna med tidningar och tidskrifter, sen kommer man även att ha möjlighet att låna kurslitteratur, men först under hösten 2020. 

Jag har även intervjuat rektorn Patrick Gladh och han berättar att inom sin tid så kommer det även att byggas studiebås/grupprum för självaste studiernas skull men det finns ingen startdatum för detta bygge än. Starten för skolbiblioteket kommer att vara efter höstlovet någon gång och det finns ingen invigningsdatum än. Öppettiderna kommer att vara ungefärligt som skolans öppettider.

 

Tipsa en vän     Skriv utEnsamma barn

Skriv i Angeredswebben

Matsedel

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Emil, Sofia, James, Wilma, Alice, Hanna, Sabina Sakic, Torbjörn, Gustav