Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

Smink, Blåvitt och armbrytning.
- mina fritidsintressen då och nu


Liv Andersson 2020-05-18


Liv Andersson går på Riksgymnasiet i Angered och reflekterar här över sina fritidsintressen och hur dessa varierat under åren som gått.

Jag heter Liv Andersson och jag är 17 år och går första året på Riksgymnasiet i Angered. Jag kommer från Frillesås men jag bor på elevhem i Angered under veckorna och åker hem till Frillesås på helgerna. När jag kommer hem på helgerna träffar jag min mamma och pappa och våran katt men jag har två syskon också, en bror och en syster. När jag är hemma i Frillesås på helgerna så gillar jag att sova länge och umgås med mamma och pappa och mina syskon om de är hemma och jag gillar att kolla på youtube. 


Jag kollar mycket på sminkvideos och fotbollsvideos. Jag tycker att det är roligt att sminka mig och jag vill bli bättre på att sminka mig själv. Jag skulle jättegärna vilja ta några stylist lektioner men ändå gå kvar på Riksgymnasiet. Jag gillar att sminka mig för jag tycker att det är roligt och jag kan få bra tips när jag kollar på dom influenserna. Jag gillar att använda rosa ögonskugga och jag vill bli bättre på att göra eyeliner och bättre ögonskugga. Jag är också intresserad av att gå på blåvitts matcher och kolla på Liverpoolmatcher på Viaplay på min mobil.         


Jag har provat på lite olika sporter. Först spelade jag basket men jag kunde inte fortsätta med det för att jag fick problem med min arm och jag tyckte inte heller att det var så kul så det gjorde ingenting att jag fick sluta med det. Sen började jag att simma och rida. Jag har gillat och simma men min arm gjorde så att jag inte kunde fortsätta med det heller. Likadant var det med ridningen. Jag tyckte att armbrytningen var rolig för jag fick lära mig tekniken för det ligger väldigt mycket teknik bakom armbrytningen. Det är viktigt att tänka på att handleden ska vara rak och att man ska dra armen mot kroppen. Men jag fick sluta med det också för jag tror att mamma och pappa inte hade så mycket tid till att skjutsa mig men det gick bra med min arm. 


Just nu håller jag inte på med några sporter. Jag tror inte att jag kommer träna något speciellt direkt i framtiden. Jag är mest intresserad av att gå på blåvitts matcher och kolla på Liverpoolmatcher på Viaplay på min mobil. Jag tror också att jag kommer att hålla på med smink ett bra tag.

 

Tipsa en vän     Skriv utEnsamma barn

Skriv i Angeredswebben

Matsedel

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Emil, Sofia, James, Wilma, Alice, Hanna, Sabina Sakic, Torbjörn, Gustav