Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

Vill du bidra till Sveriges bästa skoltidning?


Wilma Frost 2020-02-06

Gamla caféet i mittkoridoren
Bild:Wilma Frost
Gamla caféet i mittkoridoren

Gamla caféet i mittkoridoren kommer att förvandlas till en ny redaktion för Angeredswebben, som kommer vara tillgänlig för alla på skolan. Tanken med detta är att vi vill få så många som möligt att skriva i tidningen.

Före jul blev det klart att det gamla caféet kommer att bli en redaktion för Angeredswebben. Det gör det möjligt för alla elever att skriva i tidningen, när de har något de vill dela med sig av och har tid för att skriva i Angeredswebben. Angeredswebbens redaktion kommer att vara öppen på tisdagar och onsdagar på förmiddagen. Om man skriver i Angeredswebben kan man få sina texter bedömda av sina svenskalärare. Det bidrar även till att vi får ut nya artiklar oftare. När vi är fler som skriver i tidningen bidrar det till en bättre och intressant skoltidning.

Syfte med den nya redaktionen är att få fler ute på övriga skolan att skriva i tidningen, inte bara de som har det som kurs och får betyg i ämnet. Det som vi också vill försöka uppnå är att förändra bilden av Angered och dessa fördomar som finns om orten. Samt ge möjligheten för ungdomar som går och studerar här på Angeredsgymnasiet att göra sin röst hörd och vara med att påverka.

I den nya redaktionssalen kommer det finnas tre datorer, lärare och elever som man kan fråga om hjälp om man behöver. Redaktionen kommer att rustas upp med nya och fräscha möbler och även en kaffeapparat. Så den som bidrar med artiklar kommer bli bjuden på kaffe eller varm choklad. 

Vi på Angeredswebben hoppas att den nya redaktionen ska bli lyckad och få mycket besök av elever som är intresserade av att skriva i tidningen. Så vi kan få nya spännande och fräscha artiklar.

Nya redaktionen beräknas öppnas i mars.

Bild:Wilma Frost


Tipsa en vän     Skriv utEnsamma barn

Skriv i Angeredswebben

Matsedel

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Emil, Sofia, James, Wilma, Alice, Hanna, Sabina Sakic, Torbjörn, Gustav