Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

Blir det någon turnering i år?


Oskar Aastraden 2020-11-20


Alla väntar spänt på om det blir någon Best In School. Best In School är en cup som arrangeras av Angeredsgymnasiet. Best In School tävlas i fotboll och många olika grenar inom Mindgames. Mindgames infördes som en del av Best in school då alla inte tyckte att det var så roligt med fotboll. Mindgames är en tävling där klasser tävlar i hjärngympa.

Angeredswebben har frågat Catarina Josteus, fritidspedagog som sitter i ledningen tillsammans med Mikael Olausson. Vi frågade om vad de tror om Best in school ska det bli av eller inte.
- Vi hoppas att kunna genomföra Best In School i fotboll innan jul men som det ser ut just nu så inväntar vi svar från folkhälsomyndigheten den 19/11.
Om vi kommer att genomföra fotbollen så kommer det att bli på ett säkert sätt utifrån de riktlinjer som finns, säger Catarina. Hon säger även att deras ambition är att köra på ett säkert sätt men vi får vänta och se. 

- Mindgames ska vi försöka att genomföra efter jullovet, tillägger Catarina.  

Här kommer klippet om Mindgames när den infördes 2019: https://drive.google.com/file/d/1Obp9TsmnTyze2P8xB0OHjgPMEWhMWh3k/view?usp=sharing

Dessa tävlingar som de pratar om vet vi inte om det kommer att tävlas i 2021. 


Tipsa en vän     Skriv utMatsedel

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Elias, Nellie, Clara, Olle, Lova, Sabina Sakic, Torbjörn