Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3

Vad är väl en bal på Valand?
- studenter laddar för sista dansen


Nellie Ebson 2023-04-21


Er gymnasietid börjar närma sig sitt slut och efter hårt arbete är det äntligen dags för Studentbalen 2023. Balen äger rum den 21 maj kl 18.00 och kommer att hållas i Valands festvåning.


Priset för årets bal är 1095 kr+50 kr serviceavgift. Det går att köpa biljetterna i appen Student underhållning. Tänk på att fylla i vilken klass och om du har någon allergi. Länken hittar du här: https://ticket.vipmonkey.se/product-share/studentunderhallning/fc294584-eb17-454a-b6fc-43b99299c1d8

Det som kommer att ingå i priset är trerätters middag, ett glas bubbel och två glas öl /vin till maten, (alkoholfria alternativ finns). Det ingår också garderobsavgift, underhållning, fotografering och inträde till nattklubben senare under kvällen.

Kvällen ser ut så här, insläppet är kl 18.00. Alla välkomnas med ett glas bubbel, alla som vill bli fotograferade sker direkt efter. Sedan går ni till den stora salen och intar middagen. Under middagen bjuds det på underhållning av bandet, omkring 22.30 så går man ner till efterfesten.

Man får gå på balen om man är under 18 år, men man får inte dricka alkohol och kommer inte in på nattklubben. Men priset är detsamma. Man kan inte bara köpa biljett till efterfesten.

 

Tipsa en vän Skriv utMatsedel

FOTOKURS 2023

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Signe, Elias, Nellie, Clara, Olle, Lova, Engla, Sabina Sakic, Torbjörn, Alexander