Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Det är tråkigt och fantastiskt ibland!
- i huvudet på skolledningen


Ola Lindhé 2019-10-10

Ola Lindhé arbetar som rektor på Angeredsgymnasiet
Bild:Alice Grimm Larsson
Ola Lindhé arbetar som rektor på Angeredsgymnasiet

Alla är välkomna att skriva i Angeredswebben. Skolledningen har plockat upp pennan och Ola Lindhé representerar denna gång.

Den spännande och omväxlande hösten har kommit till Angered och Västsverige! Hösten kan vara ruggig och dimmig, och lite kall vissa dagar. Men samtidigt har vi dagar på hösten som är helt fantastiska, klar och härlig luft, solen som lyser och de härliga färgerna som hösten för med sig: orange, rött, gult blandat med allt grönt och blått! Hösten kan vara lite tråkig emellanåt men samtidigt kan den vara helt fantastisk!

Och skolan har börjat! Skolan kan också uppfattas som spännande och omväxlande, precis som hösten, lite tråkig emellanåt men samtidigt helt fantastisk! Tråkig kan den vara när du som elev har fyra prov framför dig, samtidigt som du vill gå på bio på eftermiddagen eller träna balett. Hur ska du hinna med? Oftast brukar det ju lösa sig till slut och då får du den där härliga känslan av att ha lyckats: du har klarat provet, och förhoppningsvis så har du dessutom hunnit med baletträningen.

Jag som rektor kan också uppfatta vardagen som lite tråkig emellanåt men oftast är den bra och ibland fantastisk. Hösten, med alla sina rutiner blir speciell efter en sommar där jag kunnat vara lite mer fri och förhoppningsvis kunnat sova ut lite på morgonen och ha tid att fundera på vad jag ska göra under dagen. Men nu är hösten här och jag tycker det känns väldigt bra. Skolan är igång men också ett av mina favoritintressen. När man, som jag, hejar på världens bästa fotbollslag så blir det extra roligt. Fotbollen är också spännande och omväxlande, ibland kan det vara tråkigt men emellanåt kan det vara helt fantastiskt.

Detär väl så livet är, det går lite upp och ned. Det är bra att livet är omväxlande, har vi lite tråkigt ibland så uppskattar vi när vi har roligt eller när vi lyckas med en uppgift. Nu är skolan igång och det är fantastiska tider!


Tipsa en vän Skriv utMatsedel

FOTOKURS 2023

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Signe, Elias, Nellie, Clara, Olle, Lova, Engla, Sabina Sakic, Torbjörn, Alexander