Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:
Krönika

Snart börjar campinglivet och lugnet


Oskar Aastradsen 2020-04-28

Bild:Oskar Aastradsen

Å det börjar närma sig campinglivet och kolla brudar. Tänk när nästan alla kommer med sina husvagnar och husbilar in till en camping, så ställer det upp sig som en rad med förtält. Nästan alla tar det lugnt och njuter av semestern. 

Det är tur att jag hittade ett nytt förtält så att vi slipper hålla på med tältpinnarna, nu så har vi en pump som går själv det vill säga att man trycker på en knapp så sköter pumpen det själv med att blåsa upp tältet. Medans pumpen håller på så ska jag ta en stol, lyssna på musik och ta något kallt att dricka. 

När man ska åka på motorvägarna till sommaren så kommer ni se många husbilar och husvagnar. Enligt Aftonbladet 2018 så fanns det 285 000 husvagnar i Sverige men det har ökat tror jag eftersom när jag var på Elmia mässan förra året så var det många som var där och köpte husvagn, husbil och tillbehör. När man har husvagn så får man bara köra i 80 km/h enligt regelboken och alla andra som inte har en husvagn på bilen, det behöver inte stressa genom att köra om. Om det inte är tvåfiligt för att det flesta har semester. 

Det är billigt, trevligt folk, trevliga grannar, hjälpsamma, om man har barn så kan de leka på campingen medan de vuxna lagar mat, det finns också snygga tjejer där om man är singel och spana in på. 

Nackdelen är att man använder samma toaletter som de andra och dusch. De flesta har toaletter och det måste tömmas och spolas i ordning. 

Ni som är stressade och vill komma bort från vardagens stress testa och campa så kommer ni komma till jobbet utvilade och pigga

I och med Corona så tror jag att regeringen inte kommer stänga ner campingarna eftersom man har egen husvagn/husbil och att man är ute så då sprids inte viruset lika lätt. Jag tror även att det kommer vara mer som vill ut och campa för att de är trötta på att sitta hemma.

 

Tipsa en vän Skriv utMatsedel

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta