Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:
BERÄTTELSER PÅ DISTANS

Andrapris i skrivartävlingen Berättelser på distans


Dayah Hussein Elmi 2020-06-01


Under några veckor fick de elever som ville delta med texter i Angeredswebbens berättelsetävling om hur livet som elev på distans beter sig. Nu är bidragen inlämnade och berättelser lästa. Här kommer berättelsen som placerade sig på andraplats.


***

Dörren är stängd


Det är 2020 onsdag 18 mars har hänt hemska saker som är en virus som heter Corona. 
Dena virusen kommer från Kina och spritts, många olika värden och många människor har dött och hälften andra ligger sjuksköterska.

Den här virusen är så farlig speciellt för gamla människor, barn och dem andra människorna som har andra sjukdomar .Efter en eller två månader hörde människorna  att virusen har kommit Sverge. Alla människorna har blivit död och ändra lägger dom sjuksköterska.

Resten av människorna  tvingas att dom ska vara hemma och inte går ut på grund av Corona. Det är bra om du går och handla eller du ska göra andra viktiga saker. Statsminister Stefan Löfven  bestämde att alla skolor ska stänga på grund av Corona, för att om man fortsätter så ksk eleverna ska smitta varandra och lärarna. Innan skolan stängd så våran lärare till oss att man ska ta med laddare och dator hemma för att jobba hemma och lämnar in läxor.

Hon har också sagt att man ska laddar ner ett app som heter Meet man lagar in skola email. Det är en video samtal där för du hjälp med olika lärare det är samma regler som skola, om du inte lämnar inte in då får du frånvaro. Dom gamla människor har svagt immunförsvar. Jag har stoppad att träffa kompisar på grund av corona.

Jag har saknad på min skolan lärare och kompisar, jag har blev handikapp på grund av Corona man får inte gå till skolan inte heller ut och spela fotboll. Jag hoppas att Sverige ska hitta medicin på coronavirus om man inte hittar det ska bli färre  mer. Dom ändra utom landet en dag  dör man  sju hundar  person der är så dömde. Snart är Sommar jag hoppas att corona virusen ska bord,föt att försätter och gå till jobbet eller träffa sina familjer r eller kompisar.

Många människor längtar efter coronaviruset mån olika saker ex.. den första är familjer eller gift par. Jag skulle åka den här Sommaren till Somali för att träffa min farbror och hans barn och många olika familjer. Efter crona viruset tänkte Jag att jag ska köpa Kanin jag älskar mycke Kaniner Jag hoppas att coron ska bort för att köpa min finaste kanin.

 

Tipsa en vän     Skriv utMatsedel

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta