Logga Upp

Sök          Sökhjälp
annons2
annons3
Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Tillåt energidryck under lektionen


Anton Nilsson 2022-01-14

Arrangerad bild
Bild:Anton Nilsson
Arrangerad bild

Jag är en elev på Angeredsgymnasiet som oftast under dagen känner mig seg och lite trött och brukar då ta en energidryck för att kunna få igång energi. Jag känner att den nya regeln att man inte får dricka energidryck på lektionen är dålig för dem som inte har bra energi under skoldagen. 
Jag tycker att den här regeln ska ändras då dem flesta i skolan idag inte lyssnar på regeln ändå och då anser jag att det är en regel som dem flesta tycker är dålig. De flesta som är sega eller trötta under skoldagen kan behöva nåt uppiggande t.ex. under prov eller andra lektioner för att få energi att orka jobba utan att göra slarvfel, eller energi för att lyssna på lektioner där vi behöver komma ihåg saker som vi har hört våra lärare säga. Jag fattar att energidryck kan efter en liten stund sänka elevens ork men då har jag ett förslag för att göra energin långvarig. Det man ska göra är att dricka lite åt gången för att få energi och sen dricka lite igen för att få den att hålla resten av dagen.
Jag anser att energidrycks regeln ska upphöra så att fler ungdomar kan göra bättre ifrån sig på lektionerna och prov då de faktiskt har energi till att lyssna och arbeta bättre. Med det här menar jag att vi borde ta bort regeln helt och låta eleverna få tillbaka rättigheten att få dricka något uppiggande på lektioner.


Tipsa en vän Skriv utMatsedel

FOTOKURS 2023

Angeredsutmaningen

Ensamma barn

Skriv i Angeredswebben

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Testannons 1

Testannons 2

Testannons 3

Angeredsgymnasiet FB

Angeredsgymnasiet Insta
Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Rickard Strid
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Signe, Elias, Nellie, Clara, Olle, Lova, Engla, Sabina Sakic, Torbjörn, Alexander